Fasolka szparagowa z serem halloumi

 
Fasolka szparagowa z serem halloumi

Ostatnio mam cały czas 'smaka' na ser halloumi - lubicie? Ja bardzo😋

Składniki:
- 250g fasolki szparagowej
- ser halloumi
- 3 łyżki masła
- 3 łyżki bułki tartej

Sposób przygotowania:
- fasolkę ugotuj
- bułkę tartą podsmaż na masełku
- ser halloumi ugriluj na patelni grillowej

SMACZNEGO!

 
Lubicie fasolkę szparagową? Już niedługo będzie dostępna świeża, natomiast teraz możemy sięgać po tą mrożoną. 
Po takim lekkim obiedzie możemy sięgnąć po nieco bardziej kaloryczny podwieczorek. Na przykład ciasto marchewkowe albo lody polane dodatkiem jakim jest adwokat. Słowo adwokat ma dwa znaczenia - alkoholowy dodatek do dań i prawnik, którego szuka co drugi z Nas. Znaleźć dobrego adwokata z powołania to nie lada wyzwanie! 
Wracając do słodkiego deseru, polecam również po prostu jogurt z płatkami owsianymi i ulubionymi owocami. Co Wy na to?

Share this:

JOIN CONVERSATION

5 komentarze: