Pudding z kaszy jaglanej
Pudding z kaszy jaglanej
Zdrowa i szybka propozycja na II śniadanie lub podwieczorek.
Składniki (porcja dla 2 osób):
- woreczek kaszy jaglanej
- 2 małe jogurty lub 1 duży
- 2 łyżki dżemu jagodowego lub innego ulubionego
Sposób przygotowania:
- kaszę ugotuj według instrukcji na opakowaniu,
- po ugotowaniu i ostudzeniu wymieszaj z jogurtem naturalnym,
- całość zblenduj na gładką masę, dodaj dżem i ponownie zblenduj.
SMACZNEGO!
Bardzo fajny pudding i to jeszcze jaki zdrowy.
OdpowiedzUsuńPrzepis wyszedł mi spontanicznie, ale jest faktycznie bardzo zdrowy i pyszny!
UsuńUwielbiam! Kasza jaglana rządzi :)
OdpowiedzUsuńhttps://rankiemwszystkolepsze.blogspot.com/
Oj tak :) Można z niej zrobić mnóstwo dobrych pyszności!
UsuńSmaczny i zdrowy pomysł na deser. Chętnie wypróbuję :)
OdpowiedzUsuńPolecam. Jest pyszny :)
UsuńHmm zastanawiam się ile to może mieć kalorii bo wygląda świetnie :)
OdpowiedzUsuńCałość ma ok.320kcal. Pozdrawiam serdecznie :)
UsuńPięknie wygląda, uwielbiam puddingi z kaszy :D
OdpowiedzUsuńJa również, w szczególności na słodko uwielbiam kaszę jaglaną.
UsuńSam smakołyk, mniam :)
OdpowiedzUsuń:) :) :) To prawda!
UsuńPysznie to wygląda. Z pewnością jest smakowity :)
OdpowiedzUsuńBaaaardzo :) Dziękuję! Pozdrawiam!
UsuńW życiu bym nie pomyślała, żeby z kaszy zrobić pudding. Świetny pomysł. Jutro z córcią wypróbujemy :)
OdpowiedzUsuńSuper :) Polecam :) Proszę napisać jak smakował :) !
Usuńfajnie było tutaj zajrzeć meega fajny blog - polecam ! :)
OdpowiedzUsuńPani Paulino pudding jest pyszny ja dodałam konfiture truskawkowa i smakował rewelacyjnie:-)
OdpowiedzUsuńmnóstwo fajnych inspiracji
OdpowiedzUsuńPodoba mi się ten wpis
OdpowiedzUsuń